I köksfönstret

Posted in Allmänt
on 31 mars 2011

Tidigare så har jag alltid suttit i soffan med datorn i knät men då jag på senaste tiden har fått ont i låren av det så har jag nu flytta till köksbordet och det är faktiskt inte så dumt som jag trodde att det skulle bli. Även mina pelargoner är säkert glada över min flytt för nu ser jag ju dem varje gång jag tittar upp, och då kommer  jag förhoppningsvis också se direkt de behöver vatten, tidigare har de varit glada om de har fått vatten nån gång i månaden.

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng