Lördag förmiddag

Posted in Allmänt
on 20 november 2010

Mannen titta på skidåkning, ungarna grejar med sitt och jag gör just ingenting. 😀

Just nu så dalar snön från himlen och jag håller tummarna att det kommer att fortsätta hela dagen (och att det får ligga kvar) för i morgon kväll så ska jag ut med fotoklubben på en fotopromenad runt i stan. Snön gör att att som är smutsigt och tråkig försvinner och man kan få fina statsbilder med snötäckta hus. Kameran har annars fått vila ganska mycket sista tiden, därav avsaknaden av nya bilder i bloggen alla har vi perioder då även roligaste hobbyn behöver läggas på hyllan ett tag.

Har börjat funderat på vad ungarna ska få i julklapp i år, nu går det ju inte längre att bara gå in på leksaksaffären för att köpa alla klappar, utan nu måste man verkligen tänka  till lite extra då det inte är leksaker (för barn) som gäller längre.

Idag är jag glad över att

  • alla i familjen är friska – ta i trä
  • det snöar ute –  snön gör att det blir ljust och fint
  • det inte är långt kvar till jul –  jag älskar verkligen julen och allt som hör där till; tomtar, levande ljus, glada barn och massor med god mat

Vad är du glad över?

You may also like