Lördag förmiddag

Posted in Allmänt
on 20 november 2010

Mannen titta på skidåkning, ungarna grejar med sitt och jag gör just ingenting. :D

Just nu så dalar snön från himlen och jag håller tummarna att det kommer att fortsätta hela dagen (och att det får ligga kvar) för i morgon kväll så ska jag ut med fotoklubben på en fotopromenad runt i stan. Snön gör att att som är smutsigt och tråkig försvinner och man kan få fina statsbilder med snötäckta hus. Kameran har annars fått vila ganska mycket sista tiden, därav avsaknaden av nya bilder i bloggen alla har vi perioder då även roligaste hobbyn behöver läggas på hyllan ett tag.

Har börjat funderat på vad ungarna ska få i julklapp i år, nu går det ju inte längre att bara gå in på leksaksaffären för att köpa alla klappar, utan nu måste man verkligen tänka  till lite extra då det inte är leksaker (för barn) som gäller längre.

Idag är jag glad över att

 • alla i familjen är friska – ta i trä
 • det snöar ute –  snön gör att det blir ljust och fint
 • det inte är långt kvar till jul –  jag älskar verkligen julen och allt som hör där till; tomtar, levande ljus, glada barn och massor med god mat

Vad är du glad över?

3 Comments

 • Reply Linda

  Jag är glad för att det är lördag och att jag köpte nya lampor igår. Jag är inte så svår att tillfredställa i livet vilken nog känns kul för maken min *S*

  Hoppas du får en fortsatt skön dag vännen :luv:

  20 november 2010 at 13:32
 • Reply catja

  Avis på ’fotoklubben’. Jag skulle också vilja vara med ett gäng som gav sig ut för att fota då och då.

  Mina ungar är så stora så när man frågar vad de vill ha svarar de alla; inget! Får väl sticka till dem ngn peng eller nå’t…inte bestämt mig än. Men jag har en dotter och två killar. Funderar på att ge dottern en julkalender från Body Shop. där får man lite olika gåvor i mindre förpackningar varje dag. Kan vara skoj att prova lite olika prylar. BS’s grejor är garanterat icke testade på djur och det vet jag att hon gillar.

  Glad för i dag…när man måste tänka till känns det inte som det jag är så glad…jooo glad för att delar av barnaskaran kom och hälsade på igår. :)

  21 november 2010 at 16:46
 • Reply Karin

  Jag är GLAD för att du fortfarande bloggar, och visar så många fina foto. >:)
  Måste kika in här snart igen och se resultatet av stadsvandringen.
  Surfade runt innan jag hamnade hos dig, och konstaterade att det är inte många ”gamla” vänner som håller kvar i bloggen. Trist!
  Kram och jag hoppas att knät är bättre!
  Karin

  21 november 2010 at 23:36
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng