Inte långsammast!

Posted in Allmänt
on 29 september 2010

Jag är inte längre långsammast i simbassängen (motionssim) längre. Nu är jag näst långsammast och det är en stor seger. Har kämpat i flera månader men ändå blivit omsimmad av varenda simmande pensionär (och yngling) som finns här i Köping. Det hände i måndags, jag såg damen i svart baddräkt någon meter framför mig och för varje simtag så kom jag närmare och närmare henne och till slut så simmade jag även om henne  :D

10 minuter senare så hade hon stigit upp ur bassängen och istället så hade jag sällskap av två killar som simmade 3 längder medans jag simmade 1, fast det är ju en helt annan historia  ;)

5 Comments

 • Reply Linda

  wihooo underbart underbart. Alltid skönt att inte vara den som är sist om man säger så!

  Hoppas du mår gott vännen. Hur har det gått med jobb och sånt? Kram Linda

  29 september 2010 at 19:30
 • Reply Doris/doje

  GRATTIS !! Tycker att du är jätteduktig ( jag kan inte simma ;) ).
  Hur har det gått med jobben som du sökte ?
  Jag har börjat blogga på WordPress ( också ); http://farmordoris.wordpress.com , hoppas att du titta in där och säger vad du tycker om den sidan.
  Sköt om dig ! :kram:

  1 oktober 2010 at 01:16
 • Reply Micke

  Ohh, ett fall framåt eller ett simtag då ;)

  5 oktober 2010 at 16:28
 • Reply Karin

  :lol: Näst långsammast! Du kan få till det!
  Damen i den svarta baddräkten måste vara JAG!
  Kram Karin

  12 oktober 2010 at 23:31
 • Reply Lena

  Vilken härlig känsla när man känner att det går framåt. Grattis.

  24 oktober 2010 at 16:33
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng