Inte långsammast!

Posted in Allmänt
on 29 september 2010

Jag är inte längre långsammast i simbassängen (motionssim) längre. Nu är jag näst långsammast och det är en stor seger. Har kämpat i flera månader men ändå blivit omsimmad av varenda simmande pensionär (och yngling) som finns här i Köping. Det hände i måndags, jag såg damen i svart baddräkt någon meter framför mig och för varje simtag så kom jag närmare och närmare henne och till slut så simmade jag även om henne  😀

10 minuter senare så hade hon stigit upp ur bassängen och istället så hade jag sällskap av två killar som simmade 3 längder medans jag simmade 1, fast det är ju en helt annan historia  😉

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng