Sommar på gång?

Posted in Allmänt
on 20 maj 2010

Så har då sommaren börjat komma till stan och det har jag firat med en hejdundrande förkylning. Är inne på tredje dagen nu och det är ett evinnerligt snorande men det positiva är att febern är borta och nu orkar jag hålla igång igen :)

Idag så ser jag i fram i mot när Linnea ska vara med på en konsert på Forum är i Köping och jag tycker det är lika roligt varje gång att få lyssna på de duktiga tjejerna när de spelar cello. Jag ser även i fram i mot att kunna fortsätta med målningen i källaren nu när det värsta är gjort (tak och rör), det ska bli så kul att få det färdigt.

Vad ser du i fram i mot?

5 Comments

 • Reply ulrica

  Just nu ser jag fram emot morgondagen då jag och Johanna åker iväg på en minifototräff som vi är inbjudna till. Sen ser jag jättemycket fram emot lördag kväll då Denise kommer med flyg hem ifrån sin praktik, hon har varit borta fyra veckor i Danmark så vi saknar henne jättemycket!!

  Jag hoppas du kryar på dig nu!!
  KRAM Ulrica

  20 maj 2010 at 08:49
 • Reply Karin

  Pensionen!!!
  Får börja och använda mucka-kam! Vet du vad det är? Det är ca 350 dagar kvar….
  Hoppas att det gick bra på konserten.
  Kram Karin

  20 maj 2010 at 21:01
 • Reply Cia

  Ledighet… Jag vill vara leeeedig.

  20 maj 2010 at 22:15
 • Reply Doris

  Jag ser framemot den 4/6, då ska mitt nyaste barnbarn födas :luv: , blir kejsarsnitt för det är sätesbjudning.
  Önskar dig en skön helg, sköt om dig ! :kram: , Doris

  22 maj 2010 at 02:36
 • Reply Lotta

  Jag ser fram i mot sonens bal, sonens student och självklart semestern om si så där en månad.

  22 maj 2010 at 09:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng