Sommar på gång?

Posted in Allmänt
on 20 maj 2010

Så har då sommaren börjat komma till stan och det har jag firat med en hejdundrande förkylning. Är inne på tredje dagen nu och det är ett evinnerligt snorande men det positiva är att febern är borta och nu orkar jag hålla igång igen 🙂

Idag så ser jag i fram i mot när Linnea ska vara med på en konsert på Forum är i Köping och jag tycker det är lika roligt varje gång att få lyssna på de duktiga tjejerna när de spelar cello. Jag ser även i fram i mot att kunna fortsätta med målningen i källaren nu när det värsta är gjort (tak och rör), det ska bli så kul att få det färdigt.

Vad ser du i fram i mot?

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng