Söka jobb & fixa datorn!

Posted in Allmänt
on 3 mars 2010

Rubriken säger ganska tydligt vad jag har hållit på med de sista 2 dagarna. Den stationära datorn har nu 2 år på nacken och man hinner samla på sig mycket på 2 år – lite för mycket t.o.m. Datorn behövde som sagt en uppfräschning så först så kopierade jag hela C: till min backup disk och sedan så körde jag igång, formatera för att sedan lägga in ett nytt och frächt Vista – som sedan behövde en hel dag på sig för att ladda ner alla de 104 uppdateringarna + service pack 1 och 2.  Jag vill inte ens tänka på hur många gånger datorn startade om, men nu är det klart. Så nu är min Porsche  åter så snabb och fin som han var när jag fick honom ;)

Annars så letar jag jobb, inte finns det så mycket att hurra för men det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge.

DSC00015
Så här såg det ut när vi hämtade Mikaela hos hennes kille som bor utanför Arboga i söndags.

Från arkivet

3 Comments

 • Reply Linda

  Hmm vet inte om jag kan hålla mig till det tankesättet för tillfället när det gäller jobb. Är inne i en svacka just nu känner jag.
  Men det ger sig. Hoppas du hittar nåt snart..
  Skulle behöva renovera min dator jag med men orkar inte för tillfället så det får vänta.

  Ha en kanon onsdag nu vännen :luv:

  3 mars 2010 at 15:09
 • Reply A F F L U E N Z A

  Åh tack, vad kul att du tycker så! :)
  Jag har också lite av den livsåskådningen: saker och ting tenderar att lösa sig. Man behöver inte titta långt för att inse hur bra vi har det här i Sverige, jag tycker folk gnäller för minsta lilla. Är man inte nöjd med situationen försöker man förändra den. Ibland blir det till det bättre, och ibland till det sämre. ;)

  3 mars 2010 at 20:01
 • Reply A F F L U E N Z A

  Nu menade jag alltså gnäll i största allmänhet. Som läget är här i Sverige går ju ingen säker vad gäller jobben numer. Det finns ju givetvis situationer där man själv inte kan påverka utgången.

  Men överlag gnäller folk för minsta lilla utan minsta antydan till att försöka förbättra läget.
  :silly:

  3 mars 2010 at 20:05
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng