Söka jobb & fixa datorn!

Posted in Allmänt
on 3 mars 2010

Rubriken säger ganska tydligt vad jag har hållit på med de sista 2 dagarna. Den stationära datorn har nu 2 år på nacken och man hinner samla på sig mycket på 2 år – lite för mycket t.o.m. Datorn behövde som sagt en uppfräschning så först så kopierade jag hela C: till min backup disk och sedan så körde jag igång, formatera för att sedan lägga in ett nytt och frächt Vista – som sedan behövde en hel dag på sig för att ladda ner alla de 104 uppdateringarna + service pack 1 och 2.  Jag vill inte ens tänka på hur många gånger datorn startade om, men nu är det klart. Så nu är min Porsche  åter så snabb och fin som han var när jag fick honom 😉

Annars så letar jag jobb, inte finns det så mycket att hurra för men det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge.

DSC00015
Så här såg det ut när vi hämtade Mikaela hos hennes kille som bor utanför Arboga i söndags.

You may also like