Epsons dumma skrivare – del 2

Posted in Allmänt
on 19 mars 2010
Jag är fortfarande så #@%£# på min Epson-skrivare, den säger att de nya färgpatronerna (som jag köpte igår) inte är original och att de inte går att använda. De kosta över 500 spänn och det är garanterat original. Har tidigare utan problem använt kompatibla patroner men de jag köpte senast, kosta bara(!) 350 kr. vägrade skrivaren ta, fast de är samma som jag alltid har haft.
Därav köpet av originalpatronerna.
Var i kontakt med Epsons-support som sa att om det inte fungerade efter att jag hade provat och ”nollat” skrivaren (vilket jag redan hade gjort) så skulle jag vara tvungen att skicka in den på service. MEN eftersom skrivaren är över 1 år gammal så får jag betala servicen och transporten fram och tillbaka själv och då skulle det nog bli billigare att köpa en ny.

850kr åt pipan, så fula ord finns inte för att täcka vad jag tycker om det och sedan så kommer inköp av en ny skrivare hamna långt ner på min måste” köpa när jag får råd”-lista. SUCK!

5 Comments

 • Reply Ariella

  Hej!
  Sånt är ju bara sååååååå tröttsamt!!!
  Skrivare är ju inte precis billiga.

  Kram på dig!

  19 mars 2010 at 13:39
 • Reply Cia

  Läskigt…Men jag tänkte skriva ”köp en ny” redan i förra inlägget. Det hade kanske sparat pengar åt dig.

  19 mars 2010 at 21:40
 • Reply Linda

  Morrar åt din skrivare jag med :blah:

  20 mars 2010 at 14:25
 • Reply Micke

  Surt är bara förnamnet för sånt här!

  21 mars 2010 at 18:34
 • Reply Doris/doje

  Nä men FY !!! OM du köper en ny hoppas jag att den då kan använda patronerna som du redan har köpt i alla fall …
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  24 mars 2010 at 00:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng