Epsons dumma skrivare – del 2

Posted in Allmänt
on 19 mars 2010
Jag är fortfarande så #@%£# på min Epson-skrivare, den säger att de nya färgpatronerna (som jag köpte igår) inte är original och att de inte går att använda. De kosta över 500 spänn och det är garanterat original. Har tidigare utan problem använt kompatibla patroner men de jag köpte senast, kosta bara(!) 350 kr. vägrade skrivaren ta, fast de är samma som jag alltid har haft.
Därav köpet av originalpatronerna.
Var i kontakt med Epsons-support som sa att om det inte fungerade efter att jag hade provat och ”nollat” skrivaren (vilket jag redan hade gjort) så skulle jag vara tvungen att skicka in den på service. MEN eftersom skrivaren är över 1 år gammal så får jag betala servicen och transporten fram och tillbaka själv och då skulle det nog bli billigare att köpa en ny.

850kr åt pipan, så fula ord finns inte för att täcka vad jag tycker om det och sedan så kommer inköp av en ny skrivare hamna långt ner på min måste” köpa när jag får råd”-lista. SUCK!

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng