Förkyld

Posted in Allmänt
on 2 februari 2010

my-300x260Så var det då min tur att åka på en förkylning, men jag är inte ledsen för det, för detta är första gången som jag har blivit sjuk denna vinter, tidigare så har jag haft feber/förkylning typ varannan vecka under vintern men inte i år :D

Nu är jag bara snuvig och har en lätt huvudvärk, jag hoppas att det stannar vid det för jag har en hel del som jag både måste och vill göra. Just nu sitter jag dock under filten i soffan och myser med en koppa kaffe och har datorn i knät.

Jag dricker kaffe och myser vid datorn (fotat med webcam)

6 Comments

 • Reply Linda

  Usch vad trist det är att vara förkyld. Jag lider med dig.
  Hoppas verkligen du mår bättre snart! Massa krya på sig kramar :luv:

  2 februari 2010 at 17:27
 • Reply Annette

  Men stackare då! Du får vara rädd om dig och bli frisk snart så du kan ut och fota lite till;)
  Dricka äppelcidervinäger är inte så dumt för att mota bort förkylningsvirus.
  Kramar från din vän Annette

  3 februari 2010 at 17:24
 • Reply Doris/doje

  WOW, så flitig du har varit att blogga de sista dagarna, log åt bilden på ”hålet” där som 6 skulle vara, hoppas att du får dit den igen ;) .
  Krya på dig ! :kram: , Doris

  3 februari 2010 at 22:53
 • Reply Anki

  Krya på dig vännen. :kram:

  4 februari 2010 at 10:14
 • Reply Christina

  Hej Maria
  Usch så tråkigt att vara förkyld, täbbt i näsan och frusen. Hoppas du kryar på dig snart och kan gå ut i snön och fota.
  Jag tränar med hörapparaten men glömmer den för det mesta när jag tänkt mig att använda den. Kanske jag skall använda den varje och varje stund.
  Det tar emot när jag är hemma för mig själv.
  Kram Christina

  4 februari 2010 at 21:10
 • Reply catja

  Som jag då. Førsta riktiga førkylningen i år men det får væl gå. Ska inte gnælla. Gnæller øver denna :censored: snø som bara finns øverallt omkring mig. Speciellt dær den INTE skulle vara. Som mitt på MIN VÆG!
  En arbetsdag kvar sedan ska jag trøta mig med varm irishcoffee i soffan och låta førkylningen få sig en dust!

  7 februari 2010 at 00:38
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng