Det glömda Köping

Posted in Allmänt
on 28 februari 2010

Jag var till Köpings Museum igår och tittade på en utställning med gamla fotografier från Köping, det är verkligen fascinerande  med gamla fotografier och jag hade stort nöje av att se denna fina lilla utställning.

MG_6987

I Köpings museums arkiv finns flera tusen glasplåtar; bilder som är tagna så tidigt som på 1860-talet, många av dessa har aldrig publicerats tidigare. Denna utställning visar bilder som har någonting intressant att berätta. Bilder som visar vardagen, bilder som visar högtider, bilder som skildrar en stad som inte längre finns.  Utställningen håller på t.o.m. 14 mars.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng