Lussebullar & storstädning

Posted in Allmänt
on 15 januari 2010

IMG_3109

Bättre sent än aldrig  :D   Det blev aldrig några lussebullar bakade till Lucia men igår så blev det äntligen gjort av mina duktiga flickor, Linnea och Mikaela bakade saffransbröd i alla möjliga former och några av dem syns på bilden ovan.

Själv så har jag senast veckan städat, städat och åter städat! Tänk vad mycket som man hinner spara på sig när man har bott på samma ställe i nästa 20 år, kan tillägga att jag alltid har haft lite svårt för att slänga saker, man vet aldrig när den/det kan vara bra att ha. Men nu nu har jag som sagt gått igenom alla skåp och rensat och torkat rent, visst ekar det lite halvtomt i en del av mina kökskåp och jag kommer säkert att ångra mig att jag har slängt så mycket, men det luktar i alla fall väldigt gott av gulsåpan. ;)

Från arkivet

2 Comments

 • Reply d

  Så duktig du har varit :up: ! Jag skulle också behöva städa men det blir inte förräns efter helgen då, jobbar nämligen tre nattpass nu och då gör jag inget mer än att jobba, sova och mjölka :sleep: Önskar dig en skön helg ! :kram: , Doris

  16 januari 2010 at 06:32
 • Reply Christina

  Hej Maria
  Tror inte du kommer att ångra dig att du slängt och om så är fallet tänk då på att minet ofta är bättre än vad verkligheten var. Jag har också röjt i skåp och lådor. Vill inte ha en massa bra och ha grejer som andra måste ta hand om när den dagen kommer. Vis av erfarenhet vet du.
  Kram Christina

  20 januari 2010 at 21:18
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng