Lussebullar & storstädning

Posted in Allmänt
on 15 januari 2010

IMG_3109

Bättre sent än aldrig  😀   Det blev aldrig några lussebullar bakade till Lucia men igår så blev det äntligen gjort av mina duktiga flickor, Linnea och Mikaela bakade saffransbröd i alla möjliga former och några av dem syns på bilden ovan.

Själv så har jag senast veckan städat, städat och åter städat! Tänk vad mycket som man hinner spara på sig när man har bott på samma ställe i nästa 20 år, kan tillägga att jag alltid har haft lite svårt för att slänga saker, man vet aldrig när den/det kan vara bra att ha. Men nu nu har jag som sagt gått igenom alla skåp och rensat och torkat rent, visst ekar det lite halvtomt i en del av mina kökskåp och jag kommer säkert att ångra mig att jag har slängt så mycket, men det luktar i alla fall väldigt gott av gulsåpan. 😉

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng