Lastbilschaufför

Posted in Allmänt
on 19 januari 2010

IMG_3168Lastbilschaufför är vad Mikaela ska bli när hon är färdig sin utbildning. Just nu så är hon ute på en 5 veckors praktik. Varselkläder är ett måste och jag passade på att ta ett foto på henne när hon var hem på lunch igår, för det är mycket ovanligt att se henne i kläder som är praktiska istället för moderna.

Mikaela går sitt andra år på sin utbildningen och detta år och sista året är det en hel del praktik, som tur är så har våran granne ett åkeri så det var inte svårt för henne att hitta en praktikplats.

När jag var ung så ville jag bli lastbilschaufför jag också men min syokonsulent avrådde mig, det var ett alldeles för tungt yrke för lilla jag, men nu är det andra tider, och tur är väl det, nu ser man mer och mer tjejer ute i samhället som är yrkeschaufförer.
Hejja tjejer!!!

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Doris/doje

  Tack o lov att det är andra tider nu så att din tjej kan få utbilda sig till det som hon känner för :up: .
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  20 januari 2010 at 21:26
 • Reply Agneta

  Bra yrkesval, för hon kommer aldrig att bli arbetslös! Min svärson är yrkeschaufför och kör bl.a. turister för Interbus och skulle i princip kunna jobba dygnet runt, Europa runt. Mindre bra för min dotter och mitt lilla goa barnbarn att pappa är borta några nätter då o då.
  Nåja, allt har ett pris.
  Önskar din dotter all lycka till!
  Kramen, Agneta

  28 januari 2010 at 01:00
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng