Lastbilschaufför

Posted in Allmänt
on 19 januari 2010

IMG_3168Lastbilschaufför är vad Mikaela ska bli när hon är färdig sin utbildning. Just nu så är hon ute på en 5 veckors praktik. Varselkläder är ett måste och jag passade på att ta ett foto på henne när hon var hem på lunch igår, för det är mycket ovanligt att se henne i kläder som är praktiska istället för moderna.

Mikaela går sitt andra år på sin utbildningen och detta år och sista året är det en hel del praktik, som tur är så har våran granne ett åkeri så det var inte svårt för henne att hitta en praktikplats.

När jag var ung så ville jag bli lastbilschaufför jag också men min syokonsulent avrådde mig, det var ett alldeles för tungt yrke för lilla jag, men nu är det andra tider, och tur är väl det, nu ser man mer och mer tjejer ute i samhället som är yrkeschaufförer.
Hejja tjejer!!!

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng