Ett livstecken

Posted in Allmänt
on 5 november 2009

Ett livstecken känner jag att jag måste lämna. Mörkret har kommit till stan, jag har så himla svårt att ställa om mig till vintertid, är så trött när jag kommer hem från jobbet, allt ork går till att vara mamma/hustru i våran familj vilket bland annat betyder att bloggen och alla nätvänner har blivit lidande.

Hoppas på att jag snart vaknar upp ur min koma och det första jag ska göra då är att besöka alla gulliga rara som kommenterat i min blogg.

9 Comments

 • Reply Cia

  Ähhh man skriver när man orkar, har lust och framför allt har något att skrivas om som man vill minnas eller dela med sig av.

  5 november 2009 at 21:38
  • Reply Maria

   Visst kan jag hålla med dig om det, men jag ville i alla fall skriva ett par rader om att jag inte är så pigg just nu ifall att det skulle kunna vara så att någon funderade vad jag gör dessa dagar.

   6 november 2009 at 16:02
   • Reply Agneta

    Klart att det är skönt att vi får ett litet livstecken, som du skriver. Det viktigaste är att du och familjen är friska i dessa svininfluensatider.

    Fick just ett inlägg i min gästis av en gammal nätvän som jag saknat och varit och skrivit i hennes gästis och kikat på hemsidan, men inget hört tillbaka, som vanligt, varken mail eller annat.
    Men nu så kom inlägget som en totalchock. Livet är skört:-(

    Hoppas att du snart vaknar upp ur din ”koma” så att vi åter får glädjas av allt fint som du visar upp här i din blogg :)
    Kram, Agneta

    11 november 2009 at 22:35
 • Reply Karin

  Vi väntar så gärna på ett besök av dig! Du måste ta hand om dig själv och din fina familj först! Kanske du mår lite bättre när snön kommer!
  Kram Karin

  6 november 2009 at 18:11
 • Reply Anna-Carin

  Ja nu är det jobbigt med detta mörker,svart som i en säck.Klockan är bara 17:20.

  Ha det gott // Anna-Carin

  7 november 2009 at 17:21
 • Reply Doris

  Bra att du gav ifrån dig ett litet livstecken ;) .
  Jag bloggar inte heller så mycket just nu, tycker att antingen har jag så mycket att göra att jag inte hinner eller så händer det så lite att jag inte har något att skriva om ;)
  Önskar dig en skön helg !
  Kramar, Doris

  8 november 2009 at 01:46
 • Reply Foto i norr - Marie

  Hejsan Maria! Kikar in och säger hej hej! Jag har också haft fullt upp sen jag har börjar jobba men försöker hinna med bloggen min jag med så gott det går. Hoppas du får en fin dag! Ha det gott :caffienated:

  12 november 2009 at 12:04
 • Reply Cia

  Ledsen att du är ledsen även om jag inte vet varför :blank:

  13 november 2009 at 19:24
 • Reply Foto i norr - Marie

  Inne med en kram ha det gott! Ha en trevlig helg också Maria du och familjen. :luv:

  19 november 2009 at 14:11
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng