Västerås – tur & retur

Posted in Allmänt
on 8 juni 2009

Idag så var jag med Mikalea till Västerås och tandregleringskliniken, vi tog tåget för det är smidigt och snabbt, förutom idag då det var något signalfel på en del av streckan så förutom de 20 minuterna som det tar att åka stäckan så fick vi lägga på 30 minuter på ditfärden och 44 minuter på hemvägen.

När vi var klara hos tandläkaren så stod vi mest och vänta på varandara 😉 jag väntade på henne när hon shoppade i klädaffärerna och hon väntade på mig när jag handlade (lite) och fönstershoppade (mycket) på  Panduro och i bokhandeln. Hon köpte till slut en klänning och jag köpte fint papper med glitter på, Promarker-pennor som var nedsatta från 349kr till 199kr, ett skärunderlägg, tre små rullar med band och en klisterpenna. Det blev inga andra dekorationer då det fanns så mycket att jag inte visste vad jag skulle välja, tänkte att jag kunde beställa från nätet sedan i lugn och ro.

Nu är mitt dataskriv bord förvandlat till ett pysselskrivbord. Snurran med pennor och annat som står på min nymålade byrå fick jag köpa på bokhandeln för halva priset, den var skadad i ett hörn med det har jag limmat ihop och målat över.

img_2243

You may also like