Västerås – tur & retur

Posted in Allmänt
on 8 juni 2009

Idag så var jag med Mikalea till Västerås och tandregleringskliniken, vi tog tåget för det är smidigt och snabbt, förutom idag då det var något signalfel på en del av streckan så förutom de 20 minuterna som det tar att åka stäckan så fick vi lägga på 30 minuter på ditfärden och 44 minuter på hemvägen.

När vi var klara hos tandläkaren så stod vi mest och vänta på varandara ;) jag väntade på henne när hon shoppade i klädaffärerna och hon väntade på mig när jag handlade (lite) och fönstershoppade (mycket) på  Panduro och i bokhandeln. Hon köpte till slut en klänning och jag köpte fint papper med glitter på, Promarker-pennor som var nedsatta från 349kr till 199kr, ett skärunderlägg, tre små rullar med band och en klisterpenna. Det blev inga andra dekorationer då det fanns så mycket att jag inte visste vad jag skulle välja, tänkte att jag kunde beställa från nätet sedan i lugn och ro.

Nu är mitt dataskriv bord förvandlat till ett pysselskrivbord. Snurran med pennor och annat som står på min nymålade byrå fick jag köpa på bokhandeln för halva priset, den var skadad i ett hörn med det har jag limmat ihop och målat över.

img_2243

Från arkivet

6 Comments

 • Reply Cia

  Härligt strandtema! Jag har fortfarande knappt kraft att blogga.

  Är galet förtjust i ditt penställ. Ett sånt vill jag ha- Fast det skulle vara lika svårplacerat som din papperskorg :D

  8 juni 2009 at 20:13
 • Reply Doris

  Så fint du har gjort hos dig, både IRL och här på bloggen :up: .
  Får erkänna att jag saknade att inte få några ”Tre i veckan”-frågor nu men alla har ju så mycket att göra över ”sommaren” ( var 7,8 grader varmt hos mig i dag och ska visst vara på det viset hela veckan, ingen sommar det inte :down: ), blir desto roligare när det börjar igen i höst :) .
  Sköt om dig ! :kram: , Doris

  9 juni 2009 at 05:17
 • Reply Foto i Norr - Marie

  Oj vad fint du har fått i ditt data hörn gillas mycket! Hoppas du får en fin dag samt vecka min dag började rätt bra med solsken och värme men nyss så haglade det ute och vips så var det som bortblåst igen, suck! Ha det gott :caffienated:

  9 juni 2009 at 12:31
 • Reply Foto i Norr - Marie

  Ps! Gillar ditt nygamla tema, hur fint som helst!! :up:

  9 juni 2009 at 12:32
 • Reply Gurkiss

  Jobbigt att behöva vänta en massa, skoj med shopping. Ska du me börja scrappa? *skoj*

  kram kram

  10 juni 2009 at 14:37
 • Reply Agneta

  Hej!
  Resan till Västerås slutade ju ändå bra med tanke på att det blev tid för shopping. Märkligt ändå att man alltid måsta ha något lite när man ”ändå är där”, lisom passa på. Värmer gott att se din datorplats, trodde bara det var jag som hade överflöd med prylar. Nåja, såååå mycket har man ju inte, men rensa alla lådor är nästa projekt här. Finns ännu kvar allt fr. gamla datorers tid m.m.
  Ha det gott! Kram, Agneta

  12 juni 2009 at 00:32
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng