Kameran vilar!

Posted in Allmänt
on 13 juni 2009

Det regnar ute och jag sitter inne och pysslar med Linnea, än så länge så håller vi mest på med att färglägga olika figurer som jag har skrivit ut med skrivaren. Det är hur kul som helst men det betyder inte att jag har glömt bort kameran. Hoppas på uppehåll från regnet i morgon och då ska jag ut och fota några av de vackra blommer som jag har sett när jag har åkt till och från stan.

Appropå! Norgeresan så hade jag besök av Johanna och Ulrica i torsdags, vilke jätteguilliga tjejer, det ska bli så kul att åka iväg på en fotoresa med dem och vi ska visst stanna upp vid en del Scrap/pyssel-butiker också 😆

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng