Ny dator

Posted in Allmänt
on 23 maj 2009

Har funderat länge (ett par år) på en bärbar men det har inte blivit av att köpa någon. Men nu har det äntligen hänt och vi hade jätte, jätte-tur det var nämligen så att vi hade tänkt köpa en HP 6730S från komplett.se som kostade 7990kr men så råkade jag se att Micke har köpt sig en ny bärbar och det var en lika dan som vi har funderat på men han köpte den från dustin.se och där kostar samma dator 4695kr och då får man med en docka värde ca 1600kr (på köpet).  Tänk vilken tur man kan ha ibland. :D

HP 6730S CDC 1.66 2GB

HP 6730S CDC 1.66 2GB

12 Comments

 • Reply Karin

  Vilken tur du hade med datorköpet!
  Jag vill också heja på dig i motionsspåret! Håll ut! :luv: Karin

  23 maj 2009 at 10:38
 • Reply Pia

  Skulle inte klara mig utan min bärbara :) Grattis till köpet!

  kram!

  23 maj 2009 at 10:38
 • Reply Cia

  Ohh vad kul, prylar ÄR kul och datorer superkul! HP är lite luriga bara, de har samma namn och beteckning på sina datorer fast de innehåller olika saker. Men det gör inget bara man är nöjd med sitt köp.

  Jag är kär i min ;-) Den är så snabb att jag blir chockad fortfarande!

  23 maj 2009 at 11:44
 • Reply susanne

  vilken tur du hade med datorn. hoppas du blir nöjd, vad har du hittat temat du har nu det är snyggt

  23 maj 2009 at 16:00
 • Reply Micke

  Va bra! :D
  Men jag vet ju nån som beställde fel minne jag :shy:

  23 maj 2009 at 19:26
 • Reply Susanne

  Tjingeling Maria! Hu, vad länge sen det är jag hälsade på hos dig, förlåt!! Tiden bara rusar numera, men nu har det varit avslutning på både simningen och gymnastiken, så nu lättar det väl lite grand ;) Men du, vilken himla tur med datorn – det är bara att gratulera ju :party: Jag fuskar ju lite, för jag kan använda jobbets bärbara dator här hemma… hehe! Smidigt är det i alla fall med en bärbar :) Ska försöka uppdatera min egen blogg, och besöka mina vänners lite oftare framöver!
  Ha det gott vännen!
  Kramis,
  Susanne

  24 maj 2009 at 07:09
 • Reply joacim

  Ojoj, vad bar att kolla runt. Och tur idag att Micke då upplyste om det trevliga… Ett par tusen kan man ju ha roligare för än lägga på samma modell dyrare.

  24 maj 2009 at 09:28
 • Reply Foto i Norr - Marie

  Oh vad härligt! Jag är i ett stort behov av en egen dator nu delar hela familjen på en laptop och min sambo är lite less att jag sitter och håller på med en massa bilder på datorn. Jag måste nog skaffa mig en egen som klarar lite mer just när jag håller på med bilder och sånt, har du något bra förslag ska ja ha en stationär eller en laptop vad tror du? Ha en fin dag!

  25 maj 2009 at 10:12
 • Reply ulrica

  WOW, det var inte dåligt att få sån ”rabatt” :).
  KRAM

  25 maj 2009 at 14:59
 • Reply Affluenza

  Kul med ny dator :up:

  26 maj 2009 at 16:55
 • Reply Agneta

  Hej och stort grattis till nya datorn. Klart att jag blir avis men min stationära fr. DELL fyller bara 1 år nu så det blir lite mycket att köpa en laptop också…men det kliar i fingrarna. Fick reklamblad fr. Media Markt där dom säljer en Toshiba med 320 GB disk+4GB internminne med Win Vista, för 4.990:- Och det verkar ju bra. Får väl se hur ekonomin ser ut framöver.
  Kram, Agneta

  27 maj 2009 at 23:50
 • Reply Doris/doje

  GRATTIS till din bärbara, det tog rätt så lång tid för mig att vänja mig vid såna platt tangentbord men nu ÄLSKAR jag min bärbara ;0).
  *kramar*
  Doris

  31 maj 2009 at 09:39
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng