Motion, bärbar, trådlöst, regn, hosta, ingen tid, mår bra!

Posted in Allmänt
on 28 maj 2009

Rubriken säger allt ;)

Jag är ute och motionerar på min lediga tid istället för att sitta vid datorn, så mail och besök är tyvärr väldigt försummade. Lite dator har det dock blivit då våran bärabara nu äntligen har kommit men förstås så kan jag inte logga in på den routern (trådlösa) det är något jag missar och jag kan inte komma på vad.

Vi har inget vidare väder, regn och solsken om vart annat. Är hemma från jobbet idag för att Linnea har feber och själv så har jag hostat hela natten och hade feber i morse men den har gått över nu.

ANNARS så mår jag bra, alla promendader har gjort att jag har blivit mycket piggare, nu blir det dock inga promenader på ett par dar p.g.a. hostan men direkt jag könner mig bättre så.

Simma lugnt!

Från arkivet

/ /

4 Comments

 • Reply Cia

  Ohhh vad tråkigt att inte kunna använda den bärbara fullt ut.
  Halva grejen är ju att man blir mer mobil.

  28 maj 2009 at 12:47
 • Reply Micke

  Jag har inte packat upp min ännu men jag har nått i bakhuvudet om att jag läst att Vista bara klarar den lite bättre krypteringen man kan göra, inte detta wep utan nått bättre. Jag ska se hur det går för mig sen..

  28 maj 2009 at 18:49
 • Reply Pia

  Krya på er!

  29 maj 2009 at 06:18
 • Reply Annette

  Nu har du kanske fått ordning på den trådlösa anslutningen men annars så är den bärbara kanske inställd med kryptering, det bör den vara om inte vid ankomst så vid användandet, liksom all trådlös kommunikation så är den ju sårbar för intrång.
  Men du har säkert fått fart påp det hela nu, inget slår en bärbar dator med trådlös uppkoppling,
  Kram,
  Annette

  1 juni 2009 at 07:34
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng