God morgon!

Posted in Allmänt
on 15 maj 2009

Hemkommen från min morgonpromenad så pustar jag nu ut vida datorn ett tag. Vädret är strålande och jag mår bra :) Snigeln på bilden nedan var nog den enda som inte lyckades promenera om mig denna morgon ;)

img_6168

Från arkivet

6 Comments

 • Reply Annette

  Åh så fin bild på snigeln, jag är väldigt fascinerad av såna där urtida djur. Du är allt väldans duktig på att fotografera, tänk vilken fotobok du kunde få ihop av allt bra du fångat på bild. Den skulle jag köpa i så fall.
  Ha en skön helg.
  Kram,
  Annette

  15 maj 2009 at 10:15
 • Reply Cia

  Ja sniglar kan verkligen vara trevliga foto-objekt
  http://www.bildrutor.se/2009/02/03/high-speed/ ;)

  15 maj 2009 at 11:04
 • Reply Micke

  Fin snigel! Tycker man knappt ser några här uppe hos oss.

  15 maj 2009 at 17:57
 • Reply Agneta

  Att promener i snigelfart kan vara gott ibland för själen. Ett fint foto blev det ju, som vanligt. Men när jag kikar på snigeln så har jag svårt att förstå varför jag älskade att äta sniglar med vitlök o smör i ungdomens glada dagar i Frankrike. Ack ja, vilka minnen ett foto kan ge.
  Kram, Agneta

  16 maj 2009 at 00:18
 • Reply I Love Travel

  Vilken fin bild du lyckades ta!!

  18 maj 2009 at 22:08
 • Reply Anna

  Vilken söt liten snigel!

  // Anna

  21 maj 2009 at 18:13
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng