Lite krångel?

Posted in Allmänt
on 29 mars 2009

Jag håller på att flyttat min domän mariasmix.se se till Binero där jag har mimali.se, nya inställningar blev det då också för min mailadress mailSNABELAmariasmix.se och det verkar just nu som jag inte får alla mail som skickas till den adressen. Så har du mailat mig och inte fått något svar så beror det på det. Jag har en till mailadress (och den fungerar) mimaliSNABELAtelia.com

3 Comments

 • Reply joacim

  Hoppas det löser sig pronto!

  WYL Wish you luck!

  29 mars 2009 at 11:26
 • Reply Marie

  Hej Maria! Ja jag har funerat länge nu och har kommit på att jag är liiite för mycket personlig på min sida och nu ska nu satsa mer på en blogg med mycket bilder och ännu mera bilder och inte så mycket text kanske. Mina barn har faktiskt inte valt att jag ska skriva så mycket om dom utan nu är det slut med det och jag ska göra det jag vill och känns bäst helt enkelt sen säger jag inte det är fel att göra så men det ska bli kul med nytt det ser jag fram emot verkligen. Vad spännande och se ditt nya också! Ha en fin dag.

  Kram Marie

  29 mars 2009 at 13:03
 • Reply Micke

  Sånt där kan väl dröja lite innan allt hittar rätt så att säga.

  Hoppas det löser sig!

  29 mars 2009 at 19:26
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng