Pulkaåkning

Posted in Allmänt
on 21 februari 2009

Igår mellan klockan 17:00-18:00 så hade klassmammorna i Linneas klass inbjudit till pulkaåkning i Köpings (f.d.) teknikbacke. Så vi packade ner korv, bröd och dricka, pulkor och bobben var förstås också med. Det var jag, Mathias, Linnea, Mikaela och hennes kompis C, Jukka jobbade tyvärr.
Jag hade med lilla kameran och tog lite kort, suddigt men man ser vad det föreställer och kanske även visar de hur kul vi hade.  :D

6 Comments

 • Reply anki

  Det där var fartfyllt det :) Ser kul ut.

  tack för din kommentar, ahaa, man kan alltså lägga direkt i sidebar,,, tänkte jag inte på :)

  Jo det var en speciell upplevelse att se och fota lodjuret inne hos fåren, och vad andra djur uppfattar fara kvickt. Fåglarna skräna längen före och sen blev det massflykt och knäpp tyst. 8O

  ha en skön lördag

  21 februari 2009 at 10:53
 • Reply Micke

  Roligt med pulkaåkning!
  Har väl blivit dåligt med sånt för mig på slutet.. har ju som inget gjort nästan som hoppar/slänger/far sen jag blev påkörd.

  Haha, så du trodde jag filade gaddarna på katten.. tokig du! :D

  21 februari 2009 at 11:52
 • Reply Susanne

  Hejsan Maria! Det blir visst glest mellan besöken nu, men nu har vi nästan återhämtat oss från den envisa influensan allihop – fy vad den hostan har varit besvärlig! Och vi som hade sportlov denna veckan, med massor med snö – inte så himla vanligt här nere ju, bara synd att man inte kunnat utnyttja det! Fast idag kom vi äntligen iväg och åkte skridskor på Sövde-sjön, det var jättehärligt :-) I morgon blir det nog pulkaåkning, ser ut som om ni hade det jättemysigt :-) Ha en fortsatt härligt helg!
  Kramis,
  Susanne

  21 februari 2009 at 18:58
 • Reply Affluenza

  Härligt Maria, kul när det blir en reaktion :up::up::up: :) Vad gäller kaffet så finns det en uppsjö av KRAV-varianter i affärerna idag, värre är det nog med bananerna.

  21 februari 2009 at 19:00
 • Reply Marie

  Vad härligt att ni också har fått snö för barnen tycker det är så roligt också även vuxna också. Jag älskar att åka pulka än i dag och det blir en hel del vurpor också närman åker med sonen när vi är uppe till fjälls. Ha det gott. Kraam Marie :caffienated:

  23 februari 2009 at 06:37
 • Reply Anki

  Oooh, så länge sedan jag åkte bob eller tefat. Åkte du också? Smakade säkert jättebra med den medtagna ”matsäcken”?!
  Verkar som ni har ganska bra med snö nu. Så då är du väl glad…
  :kram:

  24 februari 2009 at 08:30
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng