Pulkaåkning

Posted in Allmänt
on 21 februari 2009

Igår mellan klockan 17:00-18:00 så hade klassmammorna i Linneas klass inbjudit till pulkaåkning i Köpings (f.d.) teknikbacke. Så vi packade ner korv, bröd och dricka, pulkor och bobben var förstås också med. Det var jag, Mathias, Linnea, Mikaela och hennes kompis C, Jukka jobbade tyvärr.
Jag hade med lilla kameran och tog lite kort, suddigt men man ser vad det föreställer och kanske även visar de hur kul vi hade.  😀

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng