EFIT 28 februari 2009

Posted in Okategoriserade
on 28 februari 2009

Det blev ett mini EFIT idag då jag kom på det sent och sedan större delen av dagen på jobbet, men en rolig historia fick jag i alla fall.

Jag höll på med inventering av tobak på jobbet idag vid ett tillfälle så råkade jag titta upp från det jag höll på mig och ser till min förvåning att Tony Irving står i kön. Jag tänkte: Wow, Tony Irving i mitt EFIT det vore något, så jag går till min kollega Carina som står i kassan och viskar: ”Kan du inte fråga om jag kan få ta ett kort på honom? ”samtidigt som jag tittar lite diskret på Mr Irving som står som nr 3 i kön. Jovisst säger Carina och hon lutar sig fram till kunden som hon just höll på att hjälpa (en äldre herre med mycket dålig hörsel) och med mycket hög röst säger hon: ”Min kollega är fotograf och hon undrar om hon kan få ta ett kort på dig?” Jag lovar att alla i butiken hörde gott och väl vad hon sa, förutom den äldre herren som sa: Va! Jag blev väldans generad så jag vände mig om och gick ut på lagret och väntade till det blev tom i butiken.

Så här i efterhand så tycker jag att det var himla roligt och det gjorde att jag och Carina log resten av eftermiddagen. Något kort blev det förstås inte på Tony Irving men ett litet bildbevis har jag dock med i mitt EFIT, jag har fotograferat av skärmen med honom på bild, jag hoppas att han inte tar illa upp för det.

20.00 | Dax för melodifestivalen! Ha en trevlig kväll.

/ /

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng