Torktumlare :)

Posted in Allmänt
on 4 oktober 2008

Idag så har ”stora plånboken” öppnats ett par gånger, först så var vi och köpte något som länge har stått på min önskelistan och nu står det en i min källare, nämligen en torktumlare!  :lol: Efter lunch så åkte vi till IKEA i Västerås för att köpa ett nytt underskåp till köket. Vi ska nämligen köpa en ny spis och den ryms inte i hållet där den gamla står (en liten en med tre plattor) så vi gör ett skåp lite mindre för att få plats med en 70 cm spis.

Nu var säkert halva Västerås på IKEA samtidigt som vi så det var inte läge att strosa runt utan det var bara att följa strömmen men jag hann dock plocka i lite ljus och annat i kundvagnen innan vi nådde kassan.

2 Comments

 • Reply joacim

  Just den beskrivningen ger mig utslag för publika varuhus. Så därför e jag glad jag kan ta de måndag morgon efter semestern eftersom man bor mitt i storstadsregionen…

  Gjorde en variant av ditt rosa-bandet tema… Bra initiativ!

  4 oktober 2008 at 19:32
 • Reply Irre

  Jag hoppas innerligt att du använder din tumlare med eftertänksamhet. Jag har alltid älskat min tumlare…men nu inser jag att vissa plagg mår betydligt bättre av att vara så långt ifrån tumlaren som det bara är möjligt. På så vis har man både måtten och färgerna på kläderna kvar längre. men visst är det skönt att dylika maskiner finns
  kram

  30 oktober 2008 at 16:13
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng