En del dar…

Posted in Allmänt
on 7 oktober 2008

så ska man bara sitta i ett hörn och inte göra någonting….

Igår så var det en alldeles underbar dag så jag hade hoppas på en liknande dag idag (på min lediga dag) men inte, det var tjock dimma när jag steg upp i morse (och den försvann inte på hela dagen) och det borde ha sagt mig något. Men jag tänkte förstås att en lite tur med kameran kunde jag väll ta en då, så jag tog fram kamera-ryggsäcken och då ramlade ett av objektiven med en tung duns ner på golvet (dumma, dumma jag hade inte dragit upp dragkedjan ordentligt då jag hämtade något sist i den.)

Det var förstås mitt favoritobjektiv (Canon 100mm 2.8 Macro) som åkte i golvet, UV-skyddet (som jag hade på objektivet för att skydda linsen) gick i tusen bitar och själva ringen blev lite skevt så att det gick inte skruva bort. Jukka fick använda ”milt” våld för att ta bort ringen.

Lite senare så tog jag en promenad i alla fall, hade på mig min nya gummistövlar som jag bara hade använt 1 gång tidigare. Det var en skön promenad (en stund) även om det var en himla dimma, några foton blev det, men visst kunde det ha blivit fler om det det inte vore för att det börja läcka in vatten i den ena gummistöveln, för då gav jag upp och gick hem.

Det som är kvar av mitt uv-filter

Det som är kvar av mitt uv-filter

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng