Allvarlig

Posted in Allmänt
on 18 oktober 2008

Allvarlig i bloggen brukar jag inte vara, inga hemligheter eller sådant som är privat brukar finnas här men idag så blir det ändå ett par rader om vad som har tyngt mig så mycket denna vecka.

Hur mycket kan en människa bära? En mycket god vän till mig har under året begravt både sin lillebror och far (med en vecka mellanrum) och i samma veva gjorde hennes pojkvän sedan fyra år tillbaka, utan förvarning, slut.  Hur mycket kan en människa bära? Hon ringde för ett par dar sedan och berättade att hon hade uppsökt lasarettet för att hon hade så fruktansvärt ont i magen. Läkarna trodde det var blindtarmen men det visade sig var en 10*15 cm stor cysta.

Hela jag har blivit lite ”stum”, håller extra hårt i min man och mina barn. Är så otroligt ledsen för min väns skull, vad kan man göra? Ingenting, jag känner mig så jävla maktlös och ledsen.  Mera ord än så här har jag inte idag.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng