Bröllopstårta och inget batteri

Posted in Allmänt
on 21 september 2008

Igår så var jag och hjälpte till vid ett bröllop (det var en fd. arbetskamrat och god väns son som gifte sig) Nu var det nästan 10 år sedan jag slutade jobba som servitris men klart man ställde upp efterom hon frågade, enda vilkoret jag hade var att jag inte behövde hälla vin, vilket jag inte heller behövde 🙂

Bröllopstårtan och den laktosfria tårtan var gjord av en annan gammal arbetskamrat. Jag har sett hennes verk förut så jag tog med mig lilla kameran för att föreviga dagens mästerverk (hon gör underbart vackra tårtor med massor med blommor och blad. Kollade kameran innan jag åkte, på displayen lyste ett halvt batteri så jag tänkte att det var lugnt, jo jisses (: Jag hann ta 3 kort sedan sa kameran -BYT BATTERI.

Suck, suck, så det enda ni får se är de två bilder som jag hann ta på den laktosfria tårtan.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng