Inte ofta

Posted in Allmänt
on 12 augusti 2008

Men helt plötsligt så blev jag sittande framför datorn, stirrande (annars så brukar jag knappa på för fullt) vilket brukar betyda att det är dax att göra något annat.

Min tolkning för veckans Tisdagstemat fridfullt finns på plats och jag har varit runt och titta på några andra fina tolkningar men nu jag tror faktiskt att jag ska ta fram kameran och stativet och ta en promenad, gillar kort med åkrar som snart ska skördas, kanske jag kan göra en egen variant av det temat.

1 Comment

 • Reply joacim

  Ja, inte så mycket aktivitet i sädesfält heller innan skörden påbörjas..

  12 augusti 2008 at 22:22
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng