Dränering runt huset

Posted in Allmänt
on 8 juni 2008

Jag har tillbringat hela veckan ute i diket som går runt huset. Har gett min man en hjälpande hand i arbetet med att sätta matta runt huset. Nu är vi nästan klara, det är bara dräneringsrör som ska läggas ner och det behöver Jukka visst inte hjälp med så då får jag äntligen tillbringa lite mer tid vid datorn igen ;)

7 Comments

 • Reply Micke

  Härligt sånt där! :biggrin: Nästan likadant ute hos föräldrarna men där slipper dom ge sig på grnden men är uppgrävt som tokigt!

  8 juni 2008 at 10:59
 • Reply Annica

  Hej Maria!
  Undrar bara om du jobbade i går (lördag) eftermiddag? Jag tror att min dotter var in och handlade av dig, och jag var med i bakgrunden… Men det var kö så jag ville inte störa och fråga dig… Var på väg till Göteborg då… Så på tisdag ska jag träffa Annette K, Annette H och Berit B, ska bli jätteskoj! Kram

  8 juni 2008 at 12:44
 • Reply Maria

  @Annika:
  Jamen visst var det jag :biggrin:

  8 juni 2008 at 18:27
 • Reply Di*

  ..men stackars krake, i denna värme, kunde ni inte valt att göra detta på våren eller på hösten ( galningar) :biggrin: :biggrin: Fast guuu så duktiga ni har varit!

  När jag ser bilder som dessa är jag ändå glad att jag bor i lägenhet förnärvarande.. :tongue:
  Nu måste ni får njuta lite av sol o bad ändå, fast jag vet ju att du inte heller är en direkt sommarmänniska ( tack vare Tre i Veckan ;-) ), men en grillbit o en kall öl kanske?

  8 juni 2008 at 19:16
 • Reply Annica

  Hej igen!
  Jo, jag nästan förstog att det var du, såg att du också tittade lite på mig…
  Och vet du vad jag ska göra på tisdag då..?
  Jo, jag ska träffa Annette K, Annette H och Berit B! Det ska bli jättaskoj!
  Kanske vi också kan gå och fika nån gång?

  Kram, Annica

  8 juni 2008 at 20:49
 • Reply pysen73

  Tack för titten!
  Jodå, det är en kaktus.. fast jag vet inte vad den heter… :grin:

  9 juni 2008 at 08:54
 • Reply susanne

  skönt att ni börjar bli klara med det arbetet, inte kul att göra sånt i vämren kramen

  10 juni 2008 at 07:54
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng