Jag blir grönhårig!

Posted in Allmänt
on 20 maj 2008

Eller rödhårig fast det ser ut som rosa. :confused:

Bytte skrivare i jaunari då den gamla packade ihop, valde en Epson då jag har haft det märket förut och det aldrig har varit något problem (ända till nu!). Utskrifterna blev alldeles för mörka så jag lusläste alla trådar i diverse forum om problemet med mörka utskrifter när man använder en Epson (det var många fler än jag med samma problem).

Så nu x antal timmar senare så har jag luskat fram att bäst är att låta Photoshop styra inställningarna för utskriften och det blir faktiskt mycket bättre förutom en sak, skriver jag ut ett motiv med en knallrosa blomma så blir den röd och skriver jag ett motiv med en röd blomma så blir det röda alldeles för mörk, nästan så att den blir brun men alla andra färger ser ut som de ska och är varken för ljus eller för mörka. :censored:

Så alla tips och råd mottages med stor tacksamhet!

1 Comment

 • Reply Anki

  Oj då, det låter inte roligt. Har en Epson ( Stylus Photo RX700 ) men har inte upplevt samma sak som du. Läste nyligen det där om att låta Photoshop styra inställningarna men det vet du ju redan. Kommer inte ihåg nu var jag läste det och om det stod något mer. Ifall jag hittar något så hör jag av mig.

  :kram:

  20 maj 2008 at 21:03
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng