Stativ är på väg!

Posted in Allmänt
on 18 april 2008

Efter den bedrövliga händelsen häromdagen har jag nu beställt stativ från CyberPhoto. Det är aluminiumstativ från Manfrotto på 2,4kg, ingen lättviktare alltså, tillsammans med huvudet så blir det en totalvikt på 3,5kg men vad gör det jag lär nog inte ta några milslånga turer vare sig jag har med mig det eller inte. Kunde inte låta bli, det blev ett enbensstaiv också, har testat det tidigare och jag gillar det skarpt.

Lite bilder på nyförvärven:

6 Comments

 • Reply Micke

  Helt klart gillar du ”släpbart” :up: Haha.. bara tokes, blir lite så då man bara har en enklare och känner att man inget sånt behöver.

  Hoppas det går bra och blir kanonfina bilder.

  18 april 2008 at 21:52
 • Reply Anki

  :biggrin: Så du har shoppat på Cyberphoto idag också. Blev full i skratt då jag såg det, men med min nyvunna shoppingglädje blev det något dyrare. En ny kamera … något som jag varit sugen på ett bra tag. Min blogg blir nog inte uppdaterad förrän imorgon så du får sjå dig ett tag för att få veta vad ;-)
  :kram:

  18 april 2008 at 22:11
 • Reply Anki

  OK Maria. Nu är jag färdig med romanen ;-)
  :kram:

  19 april 2008 at 13:13
 • Reply Anki

  Var det ett Manfrotto 055 XPRO B ? Har du fått det och är du nöjd i sådana fall ? Vilket huvud – det som finns i värdepaketet ( kulled 488RC2 ) eller något annat ? Är och har varit inne på det stativet men är litet mer osäker på huvudet.

  :kram:

  3 maj 2008 at 17:26
 • Reply Maria

  Japp, det är ett Manfrotto 055 XPRO B och kulleden 88RC2, var ute en tur idag och jag tycker att stativet är mycket bra. Jag har märkt stativbenen så att jag vet hur mycket jag ska dra ut dem för att de ska passa min längd. Kulleden är däremot är lite för svårmanövrerad. När jag får råd har jag tänkt byta till ett trevägshuvud ( http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=804RC2 ) har provat det tidigare och det var mycket lättare att använda.

  3 maj 2008 at 19:37
 • Reply Anki

  Tack så mycket Maria för länken !!! Ska läsa litet mer om huvudet innan det är dags att åka och arbeta.

  Hoppas att solen skiner på er också idag :-) Kram

  4 maj 2008 at 10:45
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng