Något positiv med hushållsarbete

Posted in Allmänt
on 5 april 2008

Jag blir peppad av min stegräknare som ligger i fickan. Klockan är 13:36 och jag har bara gått 339 steg och jag känner pressen (vilket är bra) så nu ska jag dammsuga, torka golv och tvätta fönster = göra nytta samtidigt som stegen blir mer (bränner kalorier gör ju man också). Detta är absolut första gången som jag ser något positivt med hushållsarbete. :biggrin:

5 Comments

 • Reply Graylady

  :biggrin: Stegteller, huff da… er glad jeg ikke har det. Tror ikke det ville motivert meg til husarbeid heller ;-) Så du ikke gravataren i kommentarene hos meg? Jeg ser både din og mine. Samme som faviconen, selv om den ser jeg ikke her i dag, men Tor ser den.

  5 april 2008 at 15:50
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Jag skulle faktiskt vilja ha en stegräknare, det vore kul att se hur mycket jag egentligen går på en dag. Eller så vore det inte alls kul. :question: Kram,
  Annette

  6 april 2008 at 10:00
 • Reply Micke

  Stegräknare låter jobbigt.. då ser jag ju hur lite jag gör :biggrin:
  :-) :kram:
  P.S. Såg Print/Kopiera inte funkar hos dig, du måste uppdatera det och sen uppdatera Permalänkarna igen. D.S.

  6 april 2008 at 13:09
 • Reply Anki

  Åh, vad jag skrattade då jag läste ditt inlägg :biggrin: Ja, det är kanske något att skaffa för att aktivera sig mer på fritiden under vintern samt för att göra städningen roligare.

  :kram:

  6 april 2008 at 14:03
 • Reply Lotta

  Jag har ju inte så många steg att gå till bilen så en stegräknare skulle kanske vara passade så man får dåligt samvete och ger ser ut på långa promenade :up:

  16 april 2008 at 18:27
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng