I måndags (del 2)

Posted in Allmänt
on 16 april 2008

Efter att jag hade varit på banken så gick jag mot parkeringen och , bilen för att åka hem. På vägen så gick jag förbi Expert butiken och jag såg att de reade stativ och nu är det så att jag har sparat för att köpa mig ett stativ och mitt största problem har varit att välja vilket.

Så jag går in och kikar. De hade ett Veldon-stativ + ett Manfrotto-huvud som de ville ha 3999kr för (en himla massa pengar) Ordinarie precis var 3999kr för stativet och 1800kr för huvudet. Manfrotto-huvudet har jag testa tidigare och jag vill gärna ha ett sådant men stativet visste jag inget om. Tjejen i affären talade dock om att detta stativ i kolfiber var jättebra och att Velbon var ett välkänt märke och att jag inte skulle ångra mig om jag köpte det. Så jag köpte kitet fast det var en tusenlapp dyrare än vad jag hade tänkt köpa för.

Lycklig så kom jag hem och packade upp stativet plus det som låg i kartongen. Det visade sig snart att väskan och karbinhaken som skulle vara med saknades. 😡 Den ordinarie prislappen satt kvar och förutom priset så stod det också vad för vara det hjälde så jag googlade lite för att kolla vad jag hade köpt. Då visade det sig att det ordinarie priset var för ett kit från Velbon alltså både stativ och huvud och tjejen i affären sa att stativet hade kostat 3999kr från början, vilket var skitsnack, :censored: denna modell av stativet fanns på marknaden för en 2 år sedan och årets modell (alltså bara stativet) kan du få för en 2500kr.

I tisdags gick jag tillbaks till affären för att lämna tillbaks eländet och jag blev betjänad av en kille som stod i kassan men tjej som sålde stativet-kitet till mig satt på en pall (eller vad det nu var) bakom kassan. Grabben var både ödmjuk och trevlig och han sa på en gång att jag skulle få mina pengar tillbaks, t.o.m. innan jag ha säga det själv. Men tjejen sa bara nonchalant något om att de plockade ihop mycket delar från lagret och att jag faktiskt hade fått med ett huvud. Tyvärr så satt hon så att jag inte uppfattade allt hon sa (hörapparaterna hjälper inte alla gånger) och att jag nästan skakade av ilska :grr: gjorde inte saken bättre. Men tack vare att grabben var så lugn och trevlig så lyckades jag dock hålla mig lugn.

Tjejen bad alltså inte ens om ursäkt och när jag gick förbi henne för att gå ut ur affären hade jag bara lust att luta mig över disken och skrika till henne: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Summan av kardemmuman är att jag har fortfarande inget stativ och att jag kommer aldrig mer att handla på Expert.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng