Blåtira

Posted in Allmänt
on 11 april 2008

Idag när jag kom hem från jobbet så möts jag av min son i dörren. Han visar mig sitt vänstra öga som ståtar med en blåtira. Blåtiran fick han när han var ute på skolgården och spelade kula med ett par kompisar. En grabb som är äldre än Mathias kom och la sig i och muckade med Mathias och allt slutade med att Mathias fick en blåtita. Det värsta är att detta är inte första gången denna grabb har gett sig på Mathias.

Jag rinde genast till Mathias fröken (tro att jag var upprörd) och TACK OCH LOV för henne. Hon lovade att ta tag i detta det första hon gör på måndag morgon, hon sa att skolan har noll-tolerans när det gäller sådant här och hon skulle prata med rektorn och se till att något blev gjort.

6 Comments

 • Reply Diana

  Grrrr – säger jag som varit med om ett antal liknade händelser. :shock: FÖRSTÅR att du blev ”irreterad” (milt sagt)!!
  Hoppas bara att din Mathias inte behöver åka på fler blåtiror mer.

  Vet en kväll när Teds (min äldsta son) kompisar kom o ringde på dörren o sa att Ted låg nedslagen och att jag måste komma.. en kille hade tagit stryptag och slagit honom i magen bara för att Ted hade försökt stoppat en moppestöd! Blev ambulans och rättegång på det! Gick ju bra i slutändan, men mamma-hjärtat skriker ju!

  Hoppas verkligen att skolan tar tag i det på måndag!!

  11 april 2008 at 20:50
 • Reply Graylady

  Huff, bra at du tok tak i det med en gang. Håper det går bra med sønnen og at skolen ordner opp.
  Ha eller en god og fredelig helg.
  :kram:

  12 april 2008 at 10:45
 • Reply Annette

  Åh så hemskt, jag har ju fortfarande överfallet på John i färskt minne och jag förstår verkligen din reaktion, hoppas det kan stävjas i tid i Mathias skola.
  :kram:

  13 april 2008 at 17:17
 • Reply Anki

  Så trist ! Tur i alla fall att skolan har en noll-tolerans mot sådana :censored: fasoner. Vore intressant att få veta vad som hänt …

  :kram:

  18 april 2008 at 22:23
 • Reply Mattias

  Vaddå bra med Nolltolerans??

  Ungar har alltid bråkat, Det är helt naturligt men på senare tid har folk börjat förstora upp det. Att ungar smäller till varandra på ögat är helt normala bråk och bör tas för vad det är.

  Man bör med andra ord inte ringa polis så fort sådant händer

  3 oktober 2008 at 22:56
 • Reply Maria

  @Mattias
  Visst kan jag hålla med dig att saker många gånger förstoras upp men nu var det inte första gången denna grabb ger sig på Mathias.
  Mathias har alltså tidigare kommit hem med blåmärken som denna kille hade förorsakat, så denna blåtira fick bägaren att rinna över.

  mvh Maria

  4 oktober 2008 at 07:59
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng