WordPress 2.5

Posted in Allmänt
on 30 mars 2008

Så blev då (igår) efterlängtade WP 2.5 släppt. Uppdaterade idag och har nu känt lite grand på det nya mycket snygga och fräscha användargränssnittet vilket känns sådär – men man lär väl sig hitta till slut. Tråkigt är att ett flertal av de plug in som jag använder inte längre är kompatibla, saknar mest Simple Tags, men ryktet säger dock att en uppdatering är på väg. Sedan är det ingen höjdare att smileyserna har hamnat längst ner på ”Skriv inlägg”-sidan, det blir en himla massa scrollande.

Bland andra nyheter finns bland annat bildgallerier, möjlighet att uppgradera plugins med ett enda musklick, uppladdning av flera filer samtidigt och en vassare editor som inte saboterar din HTML-kod.

3 Comments

 • Reply Graylady

  Heisan Maria
  Jeg har foreløpig laget en ny blog med WP 2.5, skal uansett flytte hele bloggen til denne adressen http://tankespeil.torib.com/
  Har litt problem med å legge inn bilder i posten, men må vel prøve litt. Har et nytt tema også, får se om jeg greier å bruke Carolines eller om jge bare skal tilpasse det jeg har nå.
  Men det er jo gøy å prøve da. Her ser det jo ut som alt har gått bra.

  30 mars 2008 at 19:26
 • Reply Micke

  Jag avvaktar nån dag jag, nått album behöver jag inte och inte heller nått för skicka upp filer. Då är det ju tokigt göra nått som gör att pluginen man har slutar att fungera..

  30 mars 2008 at 20:04
 • Reply Graylady

  Hei Maria
  Fungerer det med insetting av bilder i din WP 2.5
  Strever med den, spesielt i IE, litt bedre i Firefox men får ikke til dette med plassering av tekst/ bilde

  31 mars 2008 at 11:44
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng