Otäck brand

Posted in Allmänt
on 4 januari 2008

Min man ringde precis och talade om att det inte går att åka in till stan (Köping) från oss för att brandkåren har stängt av vägen då det har varit en häftig brand i en radhuslänga på en gata en bit från där vi bor. Jag hoppas att ingen människa kom till skada.

På magazin24.se kan man läsa mer om branden.

1 Comment

 • Reply Pialotta

  jo du Maria visst är FF den bästa webbläsaren och tar in sidorna mycket bättre.. fattar verkligen inte varför så många envisas med IE.. man kan ju ha båda :grin: Bränder, ja det hör vi om mest var dag nu.. över allt brinner det och här nere i ett bostadsområde som är väldigt invandrartätt brann det i bilar.. naturligtvis anlagda, i veckan. Brandkåren blev tackade med stenkastning.. de du.. Inget förvånar en idag.. så tragiskt allt som händer.
  :kram: ha de gott.

  4 januari 2008 at 19:48
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng