Lyckan är gjord

Posted in Allmänt
on 30 januari 2008

Jag har en längre tid funderat på att köpa Babylon 5:s alla säsonger men har varit lite tveksam då priset ligger på ca.500kr per del (5 säsonger) men så råkade jag se idag att CDON.COM hade halva priset på första delen så jag slog till direkt. De andra kostar lite mer men det står jag nog ut med, tänkte att jag ska ta och köpa en i månaden.

Så nu vet ni vad jag ska göra ett tag framöver. :)

2 Comments

 • Reply Micke

  Du har nån helg räddad alltså :biggrin:

  2 februari 2008 at 13:29
 • Reply Susan

  Hej där. Om du nu kan slita dig från Babylon och kolla din blog :biggrin: Men vilket foto du visar upp på ”måndagsfrågorna” Man blir såååå sugen på havsstränder och snäckor. Jag ääälskar snäckor :-) Har missat lägga till din blogg, så det ska jag göra just nu när jag skickat detta. Kram på dig.
  Susan

  4 februari 2008 at 00:12
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng