Fotouppdrag

Posted in Allmänt
on 26 januari 2008

Susanne har ett fotouppdrag idag. Jag tänkte vara med så jag hoppas kunna återkomma senare idag med ett kort senare idag/kväll.

FOTOUPPDRAG!!!
Fota en bild idag som Du senare visar upp och kallar ”dagens bästa”. Det är inte själva fotot som ska vara dagens bästa utan motivet. Vad är Ditt ”dagens bästa” idag? En promenad? Ett möte? En måltid? En cykel? Vad är det bästa som händer idag hos Dig?

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng