Nu i juletid

Posted in Allmänt
on 4 december 2007

Så vill man ju gärna använda sina pengar att köpa julklappar till sin familj (i alla fall jag) istället för att lägga ut pengarna på andra grejer och vad händer förstås då?

Jo min skrivare som jag har vårdat så ömt i alla år har tvärdött  :worried: den låter, den skriver men det kommer inte en droppe färg på papperet. Det är inte igenkladdade skrivarhuvuden utan troligtvis något mekaniskt fel, men vad? Jag har lusläst webbsidor om skrivarfel men inte hitta någon hjälp. Så det blir nog att kasta skrivar-eländet i soporna och grädden på moset är förstås att alla fyra färgpatronerna är nästa fulla (mer pengar i sjön, alltså).

Men inte kommer jag att köpa någon skrivare nu utan det får hamna på inköpslistan till nästa år, jag har ju precis köpt objektiv och blixt för nästan 5000kr så det blir till att vänta. :~(

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng