Jag vill ha snö, NU!

Posted in Allmänt
on 6 december 2007

snoburkMen den enda som som kommer är regn.
Tur är dock att Susanne är så rar att man får
låna en hel burk med snö av henne. :lol:

3 Comments

 • Reply Anki

  Hejsan..

  Jag måste bara säger att din hemsida är jättefin.. Skulle önskar att jag har det samma typ. Men jag hittar inte något bra länk som jag kan lära om CSS om det är det du använder? Ha en trevlig helg..

  7 december 2007 at 07:34
 • Reply Micke

  *tippar av ett lass snö*

  15 december 2007 at 10:20
 • Reply Maria

  Tack Micke
  Vad glad jag blir över snön.
  Här har vi bara lite frost på backen (suck)

  16 december 2007 at 07:57
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng