Canon Blixt 430EX

Posted in Allmänt
on 29 oktober 2007

Så äntligen så är blixten från Scandinavian Photo beställd. Det blev en Canon 430EX och den kommer att passa alldeles ypperligt till min Canon EOS350D :lol:Passade även på att beställa en Omni-Bounce som gör att man får betydligt mjukare blixtbilder.

Kvar på önskelistan är motljusskydd och ett stativ. Använde trappstegen i helgen, det fungerar men det är inte speciellt kul att släpa runt på en stege.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng