Förkylt

Posted in Allmänt
on 7 september 2007

Mikaela blev förkyld härom dagen och vem blev då förstås förkyld dagen där på om inte jag!?

Låg hela dagen igår med en sprängande huvudvärk och en öm hals men idag har det gått över till ett lätt dunkande och en rinnande näsa. Inte bra alltså men bra mycket bättre.

I morse så var det eländigt när jag startade datorn för att skriva in mitt senaste resultatet i min viktblogg, för tangenbordet fungerade inte :censored: och det tog över en timme innan jag fick det att fungera igen och nej det var inte batterierna eller sladden :wink:

1 Comment

 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Ja du, nu blev det en blogg för mig ändå, jag velar lite hit och dit :up: Hoppas din förkylning ger med sig snabbt så du kan njuta av hösten som är på intågande.
  La in din länk nu, förresten.
  Kram,
  Annette

  9 september 2007 at 09:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng