Pino

Posted in Allmänt
on 13 juli 2007

Jag har lyckades få med mig kameran till stallet i morse för att ta lite kort. Jag glömde ta kort när vi var i stallet men Malin tog lite kort när jag red lektion.

Detta var tredje gången jag red denna häst och första gången som jag red lektion. Det var väldigt roligt att rida då det blev en hel del ”aha” och ”javisst ja”. Mitt största problem just nu är att jag väger förmycket (jag kommer inte ner i sadeln ordentligt) och inte har någon kondition, men det är ju som tur är något jag kan göra något åt – vilket jag också gör.

arkiv

1 Comment

 • Reply Susan

  :razz: Underbart!!! Det går lättare och lättare ska du se. Så fort det börjar lossna, kommer fler och fler aha, så bara kämpa på. Kämpa på med vikten också Maria, för det blir ju så mycket lättare när man blir lättare.
  Jag är glad för din skull, att du hittat tillbaks till ridningen. Jättekul

  22 juli 2007 at 10:26
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng