Lördag morgon

Posted in Allmänt
on 21 juli 2007

Jag har semester fast det känns inte som det då mannen min jobbar 06-18 idag, men solen lyser och jag är inte på jobbet 😆

Som jag berättat om tidigare ska macken som jag jobbar säljas, det har varit på gång ett tag nu och det har varit många konstiga typer som har varit in och snackat med chefen, så man har varit lite orolig. Men nu är det klart och det blev inte någon konstig typ som köpte stället utan en helt ”vanlig man” från Arboga. Jag hoppas så att det kommer att bli bra, han verkar i alla fall vara trevlig.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng