Glädjen står högt i taket här!

Posted in Allmänt
on 2 juli 2007

Jag har efter 22 år på ridskolan nu sagt upp min plats för att börja som medryttare till en häst som står i ett stall bara 10 min. cykelväg från där jag bor.

Hästen Pino, kommer från från Farsta Ridskola där han har varit de senste två åren. Det är min vännina som har köpt honom till sin dotter men då dottern inte har tid att rida alla dar (ni vet skola etc.) så ska jag rida honom två gånger i veckan.

Igår så var jag dit för första gången och borsta (och bekantade) mig med denna mycket snälla och rara fux. Jag tänkte att jag senare ska ta lite kort så att ni får se hur han ser ut.

1 Comment

 • Reply kramgo_72 (Eva)

  Hej!

  Halkade in hos dig via Tjejsnack-sidan. Grattis till utnämningen förresten! :grin: Trevliga sidor – jag kommer säkert åter för att se hur det går med ”medrytteriet”. Jag jobbar själv som admin på en ridklubb så hästar ingår i mitt dagliga liv, men jag äger ingen själv. Har faktiskt inte suttit i sadeln på några år nu (pga en knäskada som krånglar för mycket) – men ska upp igen till hösten är det bestämt. Det ska bli spännande!

  Kram

  3 juli 2007 at 14:46
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng