En trevlig kväll…

Posted in Allmänt
on 9 juli 2007

Är precis vad jag har haft efter att ha varit till stallet och pysslat med Pino (min lånehäst) för att sedan bege mig ut på en ridtur tillsammans med min väninna och hennes häst. Efter att det har regnat från och till hela dagen så var det nu uppehåll, lite för varm men man ska ju inte klaga. Tyvärr så glömde jag förstås kameran hemma.

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar innan semestern startar, tisdag, onsdag och torsdag denna vecka och onsdag nästa vecka – åhhh vad jag längtar.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng