Lite besviken

Posted in Allmänt
on 12 juli 2007

Jag var så glad när jag åkte hem från jobbet idag, äntligen semester – underbart! Men säg den glädje som varar länge. Jag fick svar från TryggHansa idag att jag inte får ut något på försäkringen då jag har hörselnedsättningen sedan 1990 och jag började med försäkringen 1993.

Jag blev lite besviken om jag ska vara ärlig, ja’ mena’ lite pengar är ju alltid välkommet men jag får att hoppas det blir en varm och solig semester istället.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng