Statistik

Posted in Allmänt
on 13 juni 2007

Kikade på statistiken som finns på one.com och jag måste säga att det är deprimerande att 46.33% av alla besökare hittills i juni månad har hamnat på /error.html när de har kommit till mariasmix.se, undrar vad de egentligen ville finna?

Jag försöker att inte byta url på sidor och bara städa bort det som är totalt inaktuellt men med en sådan statistik törs man knappt röra något längre.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng