Extrapengar

Posted in Allmänt
on 22 april 2007

Extrapengar är alltid bra, just nu så fixar jag mina genom att jobba lite extra på min lediga helg två timmar igår (lördag) och 5 timmar idag.

Annars är det kluvna känslor att gå till att gå till jobbet. Stället ska nämligen säljas och det kan ske nästa vecka eller om ett år. Det finns visst inte så jättemånga seriösa köpare till bensinmackar.

Man undrar ju hur det ska bli, en annan har blivit van att gå dagtid, undrar om man får fortsätta med det, men huvudsaken är att man kan fortsätta att trivas och att det inte blir så att man får ont i magen när man ska gå till jobbet, det har jag varit med om för många år sedan och det vill jag inte göra om igen.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng