Vad jag mår bra :)

Posted in Allmänt
on 17 mars 2007

07:10 klev jag ut genom dörren och begav mig ut på en rask promenad. Solen lysten och det blåste inte så mycket. …Hade någon, för ett par veckor sedan, sagt att jag skulle gå ut och promenera klockan sju en lördagsmorgon så hade jag nog skrattar gott åt den befängda idéen.

Jag har de senaste veckorna gått en promenad på minst 45 min. varje eftm/kväll, men eftersom jag jobbar till 18:00 idag så passade det perfekt med en morgonpromenad istället.

Resultatet av mina promenader har blivit att jag är så mycket piggare och vikten är sakta men säkert har jag också börjat minska i vikt. :lol:

Från arkivet

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng