Melodifestivalen

Posted in Allmänt
on 6 februari 2007

I lördags var det som sagt dax för först avsnittet av Melodifestivalen 2007. Detta är något som vi i familjen brukar följa varje år och så blir det också detta år.

Lördagens avsnitt var en besvikelse, jag och Kristian Luuk har inte samma humor, jag tycker han är så töntig. Bidragen var sådär, Addis Black Widow – Clubbin förvånade mig mest, lyckades aldrig bestämma mig om låten var bra eller dålig, Sofia – Hypnotized och Tommy Nilsson – Jag tror på människan var bäst, Anna Book, gillade jag men låten Samba sambero var ingen hit.

Apropå, Tommy Nilsson var det många år sedan jag såg sist, hans röst var lika underbar som förut och jag tyckter att han har blivit himla stilig (snygg) med åren, läste sedan att Susie tyckte att han såg försupen ut, snacka att smaken är som baken delad. Sedan så undrar jag vad hade Uno Svenningsson i ansiktet?

Swedish Girl av Sussi

You may also like