Snö och Aska

Posted in Allmänt
on 9 januari 2007

100294_0

Får jag rekommendera en bok?

Snö och Aska av Diana Gabaldon. Den efterlängtade sjätte delen i serien som innehåller titlarna Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån och Det flammande korset, bjuder på stordramatik, spänning och romantik.

Det enda problemet med denna bok på 1279 sidor var att den tog alldeles för fort slut. Jag är en stor fan av Diana Gabaldons böcker om Claire. Snö och Aska är som sagt den sjätte delen i denna serie och förhoppningsvis inte den sista.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng