Under isen

Posted in Allmänt
on 5 december 2006

Jag har varit under isen senaste vecka, regäl förkylning och hosta men nu börjar jag äntligen känna mig bättre förutom den eländiga rethostan som inte verkar vilja gå över.

På lördag så är det dax för årets personalfest, årets resa går till huvudstaden vad vi ska göra där är än så länge hemligt. Kvällen till ära så vill man klä sig lite fint så jag har tittat igenom min garderob och har nu kommit fram till följande, allt är antingen totalt omodernt, för litet (det mesta) heller så passar det inte ihop med något annat. :( 

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng