Tiden räcker inte till

Posted in Allmänt
on 19 december 2006

för något bloggande just nu, fullt upp med det vardagen.

GOD JUL! 

PS. Idag är vardagen extra solig för äntligen så dalade det ner lite snö från himmelen, toppen för  mig som älskar snö och vinter.

1 Comment

 • Reply Susanne

  Hejsan Maria,
  Tänkte bara kika in och önska dig och familjen en riktigt GOD JUL! Här är det hektiskt värre, och dessutom har alla i familjen varit sjuka hela veckan, så nu ligger vi ganska mycket efter… Så är det! Hoppas i alla fall att ni får en härlig julhelg, kanske till och med en VIT sådan… åh, vad mysigt :razz: Må så gott, stor kram!

  22 december 2006 at 11:02
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng